دعوة للتسجيل والانضمام لسجل الموردين الخاص بالاستشاريين/הזמנה להגשת בקשה להיכלל במאגר יועצים

2018-01-03 17:49:15 -

دعوة للتسجيل والانضمام لسجل الموردين الخاص بالاستشاريين

הזמנה להגשת בקשה להיכלל במאגר יועצים

يعلن المجلس المحلي عارة عرعرة عن فتح باب القيد بسجل الموردين الخاص بالاستشاريين للعام المالى 2017/2018 وعلى من يرغب فى القيد تعبئة الطلب المرفق والتزود بكافة المستندات المطلوبة وتقدم الطلبات حتى موعد أقصاه 31/01/2018 ولن يلتفت الى أى طلبات ترد بعد هذا الموعد ويتعين على الموردين  والاستشاريين المقيدين حالياً التقدم بطلبات جديدة فى هذا الشأن.

المجلس المحلي غير ملزم بقبول أي عرض أو طلب ويحق له التفاوض مع اصحاب الطلبات.

يمكن التزود بالطلب وكراسة الشروط والمواصفات للتخصصات المطلوبة من خلال الرابط التالي: קול קורא למאגר יועצים 27.12.2017 (1) او من خلال ايقونة pdf الظاهرة ادناه

הזמנה להגשת בקשה להיכלל במאגר יועצים

מועצה מקומית ערערה מזמינה בזאת יועצים, אשר עונים על כל תנאי הסף שלהלן, להציע הצעות להיכלל במאגר יועצים לביצוע עבודות מקצועיות הדורשות ידע ומומחיות או יחסי אמון מיוחדים בתחומים שונים, כמפורט במסמך המצורף המופיע באתר המועצה .

יש למלא את הבקשה להיכלל במאגר היועצים ולהגישה בליווי המסמכים הנדרשים עד ליום 15:00 בשעה 31/01/2018

על הזמנה זו לא יחולו דיני המכרזים, והמועצה אינה מתחייבת לקבל כל הצעה שהיא ותהיה רשאית לנהל מו"מ עם מי ממגישי ההצעות ו/או אחרים.