מכרז פומבי מספר 8/2018 הזמנת הצעות מחיר לביצוע עבודות בטיחות במבני פיס

2018-06-12 16:40:53 -

מועצה מקומית עארה ערערה (להלן: "המועצה") מזמינה בזאת הצעות מחיר לביצוע עבודות בטיחות במבני פיס בעארה וערערה, כמפורט במסמכי המכרז ונספחיו, אשר יקראו להלן – "העבודות".

רשאים להשתתף במכרז קבלנים רשומים בסיווג שלא יפחת מ- סימול 100, היקף כספי ג-1, אשר עומדים  בכל יתר תנאי המכרז.כליתרהתנאים, מפורטיםבהרחבה  במסמכיהמכרז.

את מסמכי המכרז ניתן לרכוש החל מיום 19/06/2018 בסכום של  1,500 ש"ח (שלא יוחזרו) במשרדי המועצה בערערה, בשעות 08:30 עד 15:00, טלפון: 077-3624300.

את התשלום עבור המכרז יש לבצע במחלקת הגביה של המועצה, טלפון 077-3624300.

מובהר בזאת כי התשלום בגין מסמכי המכרז לא יושב למשתתף בשום מקרה לרבות במקרה של ביטול המכרז מכל סיבה שהיא. מובהר כי רכישת המכרז כאמור לעיל, הינה תנאי להגשת הצעה.

החל מיום 13/06/2018 ניתן לעיין בתנאי המכרז קודם לרכישתו, במשרדי המועצה ו/או באתר האינטרנט שכתובתו: www.arara-ara.muni.il. אין להגיש הצעות על מסמכים שיורדו מהאינטרנט.

על המציע לצרף להצעתו ערבות בנקאית אוטונומית, להבטחת קיום התחייבויותיו בהתאם להצעתו, בסך של  16,000 ₪ (במילים: שישה עשר אלף ₪), בנוסח המדויק המצורף למכרז, בתוקף עד ליום 03/07/2018. הערבות תוארך לפי דרישת המועצה, עד לסיום הליכי המכרז.

מפגשמציעיםושאלותהבהרה:

מפגשמציעיםשהינורשות, ייערךביום 24/06/2018 בשעה 09:00, במשרדי המועצה.

ניתן להעביר שאלות טכניות ו/או בקשות הבהרה על המכרז עד ליום 26/06/2018 שעה 14:00, למנכ"לית המועצה, באמצעות מייל:ruwayday@arara-ara.muni.ilטלפון: 077-3624302. באחריות המציעים לוודא כי שאלותיהם הגיעו ליעדן במועד. תשובות תשלחנה לכל המציעים אשר ירשמו למכרז.

תשובות המועצה תשלחנה עד 48 שעות לפני המועד האחרון להגשת הצעות.

את ההצעות בהתאם לתנאי המכרז, יש למסור בעותק אחד, במעטפה סגורה עליה יירשם: "מכרז פומבי מס' 08/2018" בלבד, במסירה ידנית עד ליום 03/07/2018 בשעה 15:00  לתיבת המכרזים הנמצאת במועצה (לא לשלוח בדואר). מסמכים שימסרו לאחר המועד והשעה הנקובים לעיל ייפסלו.

כללי:

הצעת המחיר של המציע תכלול ביצוע מלא ומושלם של כל הפעולות וההתחייבויות שיש לבצע עפ"י מסמכי המכרז.

מובהר בזאת כי השימוש בלשון "הצעה" בגוף הפרסום, אינו בא להכשיר את מסמכי המכרז שיוגשו ע"י המשתתף לכדי הצעה ע"פ דיני המכרזים.

תחילת ביצוע העבודות בפועל, מותנה בקבלת היתר בנייה. ביטול העבודות, אף לאחר שייחתם החוזה עם הזוכה במכרז, בשל אי קבלת היתר בנייה ו/או אי אישור התקציבי המלא, לא יהווה עילה לתביעה כלשהי מצד הזוכה במכרז.

ביצוע העבודות יכול שיעשה בשלבים, בהתאם לתקציבים שיעמדו לרשות המועצה מעת לעת.

מועד סיום העבודה הינו 30.09.2018.

יתר פרטים נמצאים בחוברת המכרז בקובץ PDF המופיע למטה

כתב כמויות נמצא בקובץ WORD המופיע למטה