קול קורא לקבלת הצעות לייעוץ וליווי להקמת ותפעול סטודיו אופנה מספר: 1/2019

2019-06-18 14:50:19 -

קול קורא לקבלת הצעות לייעוץ וליווי להקמת ותפעול סטודיו אופנה
מספר: 1/2019

1 . מועצה מקומית ערערה )להלן "המועצה"( מזמינה בזאת יועצים, אשר עונים על כל תנאי הסף שלהלן, להציע הצעה לייעוץ וליווי צוות המועצה (להלן "היועץ" ו/או "המציע הזוכה") לשם הקמת והפעלה שוטפת של סטודיו אופנה )להלן "סטודיו"(, שעתיד לקום במרכז התעסוקה שיזמה והקימה המועצה בכפר ערערה.

2 . יש למלא את הבקשה ולהגישה בליווי המסמכים הנדרשים עד ליום .2019.692 בשעה 30:23 . המועצה רשאית לא לקבל הצעות שיתקבלו אחרי מועד זה. את הבקשה והמסמכים המבוקשים, יש לאגד(לסרוק) לקובץ אחד בפורמט PDF ולשלוח את הקובץ ישירות באמצעות דוא"ל: -ruwayday@arara ara.muni.il עם עותק ל- molhime@gmail.com

3 . על הזמנה זו לא יחולו דיני המכרזים, והמועצה אינה מתחייבת לקבל כל הצעה שהיא ותהיה רשאית לנהל מו"מ עם מי ממגישי ההצעות ו / או אחרים.

4 . המועצה שומרת לעצמה את הזכות לחזור בה מהזמנה, להאריך את המועד להגשת ההצעות, לפרסם הזמנה חדשה, לקיים תחרות בין המציעים השונים או חלקם, ו/או לבטל כליל קול קורא זה, ו/או לנקוט בכל הליך אחר שתמצא לנכון .

ליתר פרטים ולחוברת המכרז דרך הקישור הבא : יועץ להקמת סטודיו אופנה - 1.2019

או באמצעות קובץ PDF המופיע למטה