מכרז פומבי מס 22/2019 - בקשת הצעות מחיר - הפעלת חוגי פנאי והעשרה, תכניות חינוכיות במסגרת תכנית אתגרים

2019-11-21 16:08:55 -

מועצה מקומית עארה ערערה (להלן: המועצה) מזמינה בזאת הצעות ממפעילים וארגונים אשר יפעילו חוגי פנאי והעשרה, תכניות חינוכיות במסגרת תכנית אתגרים במדור הנוער בחינוך הבלתי פורמאלי במועצה מקומית ערערה (להלן מדור הנוער), כמפורט במסמכי המכרז ונספחיו, אשר יקראו להלן – השירותים ו/או החוגים.

השירותים יינתנו לתושבי עארה וערערה, ויינתנו בבתי-הספר השונים ובעוגנים השונים שבתחום שיפוט המועצה, ובמקומות שיוחלט עליהם על ידי מדור הנוער.

את מסמכי המכרז ניתן לרכוש החל מיום 24/11/2019 בסכום של 500 ₪ (שלא יוחזרו) במשרדי המועצה בשעות 08:30 עד 13:00, טלפון: 077-3624301.

את התשלום עבור המכרז יש לבצע במחלקת הגביה במועצה. מובהר בזאת כי התשלום בגין מסמכי המכרז לא יושב למשתתף בשום מקרה לרבות במקרה של ביטול המכרז מכל סיבה שהיא. מובהר כי רכישת המכרז כאמור לעיל, הינה תנאי להגשת הצעה.

עיון במסמכי המכרז:

החל מיום 22/11/2019 ניתן לעיין בתנאי המכרז קודם לרכישתו, באתר האינטרנט שכתובתו: www.arara-ara.muni.il והחל מיום 24/11/2019 ניתן לעייו בו במשרדי המועצה.

אין להגיש הצעות על מסמכים שיורדו מהאינטרנט.

שאלות מציעים:

ניתן להעביר שאלות טכניות ו/או בקשות הבהרה על המכרז עד ליום 27/11/2019 שעה 15:00, למנכ"לית המועצה, באמצעות מייל:ruwayday@arara-ara.muni.il .  באחריות המציעים לוודא כי שאלותיהם הגיעו ליעדן במועד. תשובות תשלחנה לכל המציעים אשר ירשמו למכרז.

את ההצעות בהתאם לתנאי המכרז, יש למסור במעטפה סגורה עליה יירשם: מכרז פומבי מס 22/2019 בלבד, במסירה ידנית עד ליום 01/12/2019, בשעה 15:00 לתיבת המכרזים במשרד מנכ"לית המועצה (לא לשלוח בדואר). מסמכים שימסרו לאחר המועד והשעה הנקובים לעיל ייפסלו ולא יכללו בדיוני ועדת המכרזים.

הצעת המחיר של המציע תכלול ביצוע מלא ומושלם של כל הפעולות וההתחייבויות שיש לבצע  עפ"י מסמכי המכרז.

מובהר בזאת כי השימוש בלשון "הצעה" בגוף הפרסום, אינו בא להכשיר את מסמכי המכרז שיוגשו ע"י המשתתף לכדי הצעה ע"פ דיני המכרזים.

חוברת המכרז נמצאת בקישור הבא : נוסח מכרז 22.2019- אתגרים חדש