מכרז פומבי מס' 06/2024 שיפוץ מוסדות חינוך

מועצה מקומית עארה ערערה (להלן: "המועצה") מזמינה בזאת הצעות מחיר ביצוע עבודות שיפוץ מוסדות חינוך ערערה עארה, כמפורט במסמכי המכרז ונספחיו, אשר יקראו להלן – "העבודות".

רשאים להשתתף במכרז קבלנים רשומים בסיווג שלא יפחת מ- סימול 100, היקף כספי ג-1 או קבלן שיפוצים 131, אשר עומדים  בכל יתר תנאי המכרז. כל יתר התנאים, מפורטים בהרחבה  במסמכי המכרז.

רכישת המכרז:

את מסמכי המכרז ניתן לרכוש החל מיום 10/07/2024 בסכום של  1,000 ₪ (שלא יוחזרו) . את התשלום עבור המכרז יש לבצע בהעברה בנקאית לחן המועצה, מוטב מועצה מקומית ערערה, חן מספר 10-906-444900/44, עם פירוט מספר המכרז 06/2024 בפרטי ההעברה.

העתק מההעברה או הקבלה, יועבר לאימייל monaa@arara-ara.muni.il ,לקבלת מסמכי המכרז לצורך הגשה.

מובהר בזאת כי התשלום בגין מסמכי המכרז לא יושב למשתתף בשום מקרה לרבות במקרה של ביטול המכרז מכל סיבה שהיא. מובהר כי רכישת המכרז כאמור לעיל, הינה תנאי להגשת הצעה.

החל מיום 10/07/2024 ניתן לעיין בתנאי המכרז קודם לרכישתו, במשרדי המועצה ו/או באתר האינטרנט שכתובתו: www.arara-ara.muni.il. אין להגיש הצעות על מסמכים שיורדו מהאינטרנט.

ערבות המכרז:

על המציע לצרף להצעתו ערבות בנקאית אוטונומית, להבטחת קיום התחייבויותיו בהתאם להצעתו, בסך של  11,000 ₪ (במילים: אחד עשרה אלף שקל חדש ₪), בנוסח המדויק המצורף למכרז, בתוקף עד ליום 24/10/2024. הערבות תוארך לפי דרישת המועצה, עד לסיום הליכי המכרז.

סיור ושאלות הבהרה:

סיור חובה יערך ביום 17/07/2024  שעה 10:00 ניתן להעביר שאלות טכניות ו/או בקשות הבהרה על המכרז עד ליום 18/07/2024 שעה 15:00, למנהלת רכש המועצה, באמצעות מייל: monaa@arara-ara.muni.il.  באחריות המציעים לוודא כי שאלותיהם הגיעו ליעדן במועד. תשובות תשלחנה לכל המציעים אשר ירשמו למכרז.

תשובות המועצה תשלחנה עד 48 שעות לפני המועד האחרון להגשת הצעות.

הגשת ההצעות:

את ההצעות בהתאם לתנאי המכרז, יש למסור במעטפה סגורה עליה יירשם: "מכרז פומבי מס' 06/2024" בלבד, במסירה ידנית עד ליום 24/07/2024 בשעה 15:00  לתיבת המכרזים הנמצאת במועצה (לא לשלוח בדואר). מסמכים שימסרו לאחר המועד והשעה הנקובים לעיל ייפסלו.

כללי:

אין המועצה מתחייבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר או כל הצעה שהיא והיא רשאית להוציא אל הפועל רק חלק מההצעה וזאת לפי שיקול דעתה הבלעדי.

המועצה רשאית לפצל את הזכייה בין זוכים שונים, על פי שיקול דעתה.

הצעת המחיר של המציע תכלול ביצוע מלא ומושלם של כל הפעולות וההתחייבויות שיש לבצע עפ"י מסמכי המכרז.

מובהר בזאת כי השימוש בלשון "הצעה" בגוף הפרסום, אינו בא להכשיר את מסמכי המכרז שיוגשו ע"י המשתתף לכדי הצעה ע"פ דיני המכרזים.

מסמכי המכרז מנוסחים לצרכי נוחות בלשון זכר / נקבה, אך מתייחסים ל-2 המינים כאחד.

תחילת ביצוע העבודות בפועל, מותנה בקבלת היתר בנייה. ביטול העבודות, אף לאחר שייחתם החוזה עם הזוכה במכרז, בשל אי קבלת היתר בנייה ו/או אי אישור התקציבי המלא, לא יהווה עילה לתביעה כלשהי מצד הזוכה במכרז.

ד"ר נזאר אבו עקל

ראש המועצה