מכרז פומבי מס' 07/2024 לאספקת והתקנת ציוד מטבח לבית ספר אלמנאר ערערה

מועצה מקומית ערערה מזמינה בזה להציע הצעות מחיר לאספקה והתקנת ציוד מטבח לבית ספר אלמנאר, כמפורט במסמכי המכרז ונספחיו.

רכישת המכרז:

את מסמכי המכרז ניתן לרכוש החל מיום 10/07/2024 בסכום של 1,000 ₪ (שלא יוחזרו) במשרדי המועצה בשעות 08:30 עד 14:00, טלפון: 077-3624301

את התשלום עבור המכרז יש לבצע במחלקת הגביה במועצה. מובהר בזאת כי התשלום בגין מסמכי המכרז לא יושב למשתתף בשום מקרה לרבות במקרה של ביטול המכרז מכל סיבה שהיא. מובהר כי רכישת המכרז כאמור לעיל, הינה תנאי להגשת הצעה

עיון במסמכי המכרז:

החל מיום 10/07/2024 ניתן לעיין בתנאי המכרז קודם לרכישתו, במשרדי המועצה והחל מיום 10/07/2024 באתר האינטרנט שכתובתו: www.arara-ara.muni.il. אין להגיש הצעות על מסמכים שיורדו מהאינטרנט.

ערבות המכרז:

על המציע לצרף להצעתו ערבות בנקאית אוטונומית, להבטחת קיום התחייבויותיו בהתאם להצעתו, בסך של 9,000 (במילים: תשעת אלפים שקלים חדשים ), בנוסח המדויק המצורף למכרז, בתוקף עד ליום 24/10/2024. הערבות תוארך לפי דרישת המועצה, עד לסיום הליכי המכרז.

שאלות מציעים:

ניתן להעביר שאלות טכניות ו/או בקשות הבהרה בקשר למכרז עד ליום 18/07/2024 שעה 15:00, למזכירות המועצה, באמצעות מייל:  mazkirut@arara-ara.muni.ilבאחריות המציעים לוודא כי שאלותיהם הגיעו ליעדן במועד. תשובות תשלחנה לכל המציעים אשר ירשמו למכרז.

הגשת ההצעות:

את ההצעות בהתאם לתנאי המכרז, יש למסור בעותק כרוך, במעטפה סגורה עליה יירשם: "מכרז פומבי מס' 07/2024 בלבד, במסירה ידנית עד ליום 30/01/2024, בשעה 15:00 לתיבת המכרזים במשרדי המועצה (לא לשלוח בדואר). מסמכים שימסרו לאחר המועד והשעה הנקובים לעיל ייפסלו.

הבהרות:

אין המועצה מתחייבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר או כל הצעה שהיא והיא רשאית להוציא אל הפועל רק חלק מההצעה וזאת לפי שיקול דעתה הבלעדי.

המועצה רשאית לפצל את הזכייה בין זוכים שונים, על פי שיקול דעתה.

הצעת המחיר של המציע תכלול ביצוע מלא ומושלם של כל הפעולות וההתחייבויות שיש לבצע עפ"י מסמכי המכרז.

מובהר בזאת כי השימוש בלשון "הצעה" בגוף הפרסום, אינו בא להכשיר את מסמכי המכרז שיוגשו ע"י המשתתף לכדי הצעה ע"פ דיני המכרזים.

מסמכי המכרז מנוסחים לצרכי נוחות בלשון זכר / נקבה, אך מתייחסים ל- 2 המינים כאחד.

מועד אספקת הציוד ו/או ביצוע העבודות הינו מיידי.

ד"ר נזאר אבו עקל

ראש המועצה